Kuusi

Zetor: Arvaatteko, kuka täyttää puoli vuotta viikon päästä? Mä annan pienen vihjeen: se on toinen näistä.

Ilona lojuu laatikon päällä, Zetor istuu vieressä, kumpikin katsoo kameraan

No? Okei, mä annan himpan tiiviimmän vihjeen:

Z kurkistaa sängynpeiton reunan alta

MINÄ! Kukkuu! Mii! Mii!

Hyviä arvauksia, kiitti kaikille! Nyt sitten pitäis ratkaista, kuinka vietän synttäreitäni. PUOLIvuotissynttäreitä. Ihminen sanoo, että saan kissatätivieraita vasta kun täytän vuoden (Ilonakin sai). Epäreiluu eikä varmaankaan edes totta. Onks teillä hyvii ehdotuksia, miten reipas kollipoika juhlistaisi kuutta iloista kuukauttaan?

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

24 kommenttia

  1. Oi Zetor. Jos sinä lähettäisit edustajasi Tammereen kissakahvilaan hakemaan onnitteluita sinulle? Me voitaisiin ainakin välittää ne edustajamme kautta ;)

    Tykkää

    Vastaus
    • IHANA IDEA! Mutta Edustaja ei haluu! Se sanoo vaan että rakkautta ja anarkiaa. Eli se sama juttu joka heklaa meiän ruoka-aikoja! On kumma hallinnoija moinen!

      Tykkää

      Vastaus
  2. Erikoisherkkuruokaa! Ehkä pari uutta hiirua taikka uusi paffilaatikko myös. Ja sitten vähän ruokaa taas. Päikkäreitä sopivissa kohdissa, ja sitten taas vähän välipalaa!

    Tykkää

    Vastaus
  3. Meidän kaikkien sun kamujen ihmiset voitais lähettää sulle ryhmäonnittelut Tampereelta! Kaikki Purnauskiksen kisutkin varmaan lähettää.
    Tai sit te voisitte Namun kanssa viestitellä toisillenne pusuviestejä kun henkilökunta on omilla menoillaan. Sulo ja Iltsu voi vanhempina auttaa jos tietotekniikka on teille vielä liian vaikeeta.
    Niin ja kerrankin nameja ja ruokaa riittävästi! Sano se heti ihmiselle.

    Tykkää

    Vastaus
    • Hieno ehdotus, sekä ryhmäterveiset että pusut, kunhan ei ryhmäpusut! Namupusut nam!

      Tietotekniikka nou probleem. Olen lähes ammattilainen. iPad on lempparivälineeni. Tökin paremmin kuin näppistelen.

      Tykkää

      Vastaus
  4. Vedä oikein kunnon hepulit, verhot lattialle ja matot kattoon!
    Oijoi pikku Zetor, sulle on kasvaut kollinposket <3 Alat kasvaa viimein! Ne posket on valkoiset ja pyöreät siksi, että niitä voi pusssssailla. Ihmistädit siis. Ja Ilona.

    Tykkää

    Vastaus
    • Hohoo, köh, ihminen kielsi lukemasta tota verhojuttuu! En ookaan enää paljon roikkunut verhoissa, se kuuluu Entiseen Elämääni, nyt oon iso poika. Kollinposket? Absoluut, olenhan kollipoika! Tuu vaan pussaileen, täältä mut löydät!

      Tykkää

      Vastaus
  5. Onnea, onnea, onnea vaan! Paljon pusujaa ja rakkauttaa ♥

    Tykkää

    Vastaus
  6. Ekaks herätät sun ihmisen ja Ilonan aamulla joskus viideltä pitämällä kunnollisen konsertin ja sitte vedät vähän rallii Ilonan kanssa ympäri kämppää, ehkä vähän verhoissaki, ja sitte vaan oottelet, että sun ihminen hellii sut pilalle.
    -Pena

    Tykkää

    Vastaus
    • Oonkin harjoitellut, ”MII MII MII MII!” aamulla tsek, rallit aamulla tsek. Silleen alkaa useimmiten tulla ruokaa, eli hyvä resepti on.

      Tykkää

      Vastaus
  7. Kaisun

     /  19 syyskuun, 2015

    Kaksi painavaa vihjesanaa onnistuneille syntsille:
    POSSUN ♥ !

    Tykkää

    Vastaus
  8. Paljon onnea Zetorille ja mekin äänestetään possun sydämen puolesta!

    Tykkää

    Vastaus
    • Eeeeiii tekin onnittelette liian aikaisin, eiku viikon päästä!
      Sit hei mulle tuli mieleen, että hirmu hyvä lahja olis iPadilla Painttia monta monta kierrosta! MONTA! Mun oma hoploppi! Tykkään ihan älyttömästi Paintista!

      Tykkää

      Vastaus
  9. Me tullaan vasta viikon päästä onnittelemaan. 0:-) Kannattaa muuten laittaa se ruokatilaus vetämään jo nyt, että on juhlamenyy sitten takuulla juuri sellainen kuin toivot. Ja kissanpolkkaa kannattaa tanssia ja jatkaa tuollaista söpöstelyä. ♥

    Tykkää

    Vastaus
  10. Tulin urkkimaan tänne teidän kuulumisia, ja voi hurja kuinka Zetor onkaan kasvanut! Ja puoli vuotta jo mittarissa, ihan käsittämätöntä. Vastahan Z oli sellainen pikkuruinen raidallinen pötkylä, joka vinkui ja möngersi emon masukarvoissa <3

    Paljon rapsuterveisiä pojalle täältä ensikotiäipältä! Ja Ilona-ystävälle paljon, paljon terkkuja myös! :)

    Tykkää

    Vastaus
    • SANNI! Tulit käymään, kiva! Joo, Z on iloinen rippikouluikäinen, pallit on nätisti kasvaneet ja eilen just huomasin tuplakulmurit yläleuassa. Aktiivinen poika, ja muistaa miukua ja kehrätä Ilonankin edestä. Tuossa marginaalissa on myös tie kissojen Flickr-setteihin, siellä on satoja kuvia ja lisää pukkaa.
      En oo vielä kovasti suunnitellut, milloin Zetorin kastraatio. Ei ole varmaan mitään kiirettä. Ilonalla ja Zetorilla on vielä niin iso kokoero, etä Ilona pystyy pitämään pennun kurissa jos alkaa riekkumaan:)

      Tykkää

      Vastaus
  11. Aika menee nopeaa! :D Puolivuotissynttäreillä toki paljon leikkiä ja herkkuja ja muutenkin kuninkaallinen palvelu!

    Tykkää

    Vastaus
  12. Että ootte molemmat niin nättejä <3! Oisko puolivuotiaalle hyvä joku uusi huiska? Turkista ja höyheniä samassa roikuttimessa?

    Tykkää

    Vastaus
  13. Uusia leluja kannatetaan! Saatiin just pari uutta huiskaa mut ne meni heti melkein kokonaan rikki. Ollaan niin lujii jamppoi! KYLLÄ, LISÄÄ LELUJA! JA PALVELUA!

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.