Ne kissakamat, meidän vuoro esitellä!

(Harmaa ja Musta) Monet, esim. noi on tehneet jo kissakamableemin; me halutaan kans mukaan! Ei kyllä oikein kässätä, miksi, koska meijän ihmisellä on tosi vähän kissakamaa meijän lisäksi, ja nekin on ihan pieniä… Sen vaatteista nyt ei aleta, sillä on kissapipo ja –lapasseet ja teeppari jossa menee tassunjäljet ympäriinsä, niin että niistä pojoja kyl. Mutta muuten… itse asiassa meijän kissafiitsörit on niin pieniä, että niistä ei meinaa saada edes kuvei!

eestikissa Tää ihmisellä on siellä mis se on kaiket päivät ja hakee sieltä suikkisrahaa. Neulottu misse tuli Tallinnasta kamun mukana. Se kamu on allegorinen kissoille, mutta sil on hyvä tatsi lahjoihin. Seuraava!

maneetti Tää on jääkaappimaneetti. Tään se toi ite Persliinistä. Kummitäti sai samalaisen.

mustat

valkoiset Sitten, nää oli tosi vaikeita, nää on varmaan ihmiskynnen kokoisia joten miten niistä otat kuvei! Nää on kans maneettikissoja, Japanilasta. Ne istuu tommosen kynttilänjalan rakenteissa mut ei saatu kuvaa koko systeemistä.

toikkanen Näitä Frans Toikkasen kissatauluja meil on itseasiassa kaksi samaa, kun Kummitäti luopui omastaan joskus. Ja tää meijän oli jo ostanut oman.

kalendaario Reetin ja sen äipän tekemä kissakalenteri! Ette varmaan arvanneet, heh.

britmus Lisää ältsin pieniä kissoja. Toi musta on varmaan mau! Se on British Museumista. Toi toinen on jellona melkein, mutta kissa kuitenkin. Se on kai Thaikkulandiasta. Vai oliko se Intiasta.

kattokis Mini-minikissat jatkuu. Toi kattokissa on jostain Baltiasta, toinen on ihan hellsinkiläinen kissa.

heijarit Sit on nää heijastimet, joista TOISESTA ON LEIKATTU HÄNTÄ POIS. Törkeetä! Mut kun se kuulemma tarttu joka paikkaan jne. selityksiä. Pöh! Toinen on Villi-kissan emännän tekemä. Se on hieno :-)

Säästettiin namit pohjalle eli tässä tulee meijän omat lempparit: piparimuotteja!

kippurakissa

hantakissa

istuvakissa

Semmosia ne. Ei oo paljo muuta.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

5 kommenttia

  1. Ai ku ihania noi piparimuotit! :D

    Tykkää

    Vastaus
  2. Mutta eihän kukaan raski syödä kissapipereita. Ovat liian söpöjä syötäviksi.

    Tykkää

    Vastaus
  3. Eeee kuulkaa ei tää oo IKINÄ tehnyt pipareita! Jonkun piirakan päälle se nappasee kissakuvan jos taikinaa jää… julmasti syövät sitten ja maiskutus vaan käy!

    Tykkää

    Vastaus
  4. Meill ei oo mitään! Ei miii-täää-nnn. Vähänks ankee kissatalous.

    Tykkää

    Vastaus
  5. Tosi hienoja juttuja teillä.
    Ja nuo kissapiparimuotit on niin söpöjä=D

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.