Liikaa ykää!

(Harmaa) Musta alkoi ykäämään ihan sikana iltaraksujen jälkeen. Niinku koko ajan, uutta ja uutta vaan tulee vaikka ei ollu enää edes mitää ykäämistä. Mä tiiän, tutkin nimittäin joka lammikon vaiks ihminen yritti estellä.

Sehän on aika tavallista että Musta ykää, jos se syö liian nopsaan liian paljon, ja ko meillä ei oo tarpeeksi viisas ihminen, ni se ei muista, että Mustalle ei saa antaa paljon kerralla! On se vähän 2-piippuinenkin juttu, ku Musta ei saisi laihtua yhtään, eli sen pitäiskin syödä paljon… Joo tämmöstä.

No, toi sitte soitti vetskulle ja ne sanoi että ilta on nyt ihan täynnä, mut hakis parafiiniöljyä ja sitä 2-3 kertaa päivässä neidolle. Niin se sitten haki.

Muuten toi Musta näyttää olevan ihan ok, mut ei se kyllä nyt jonottele keittiössä, on vissiin saanut syömisestä tarpeeks tälle päivälle. Meijän tyttö. Toivottavasti sillä ei oo mitään sen ikävämpää massussa, kunhan nyt vähän aikaa relaa tuolla tuolin alla.

Me raxtetaan meijän tyttöä.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

18 kommenttia

  1. Naukulan Mamma

     /  3 kesäkuun, 2011

    Voi! Toivotaan, että siellä olis vaan joku karvapallo. Peukkuja pidetään että kaikki hyvin teidän ihanalla tytöllä.

    Tykkää

    Vastaus
  2. Paranemisia, toivotaan että on vaan perusykäilyä, kyllähän kissat on välillä sellaisia ykäilijöitä, vaikkei vakavaa olisikaan. T: ihminen joka pesi tänään just mattoja

    Tykkää

    Vastaus
  3. Oivoi! Pikaista paranemista ja toivottavasti ei ole vakavaa! Nuo vaivat on aina kurjia ja siinä koko perhe on huolesta sairas kun kaverilla on paha olo :(

    Tykkää

    Vastaus
  4. Paranemisia Mustalle! Toivottavasti maha rauhottuu ja ruokakin taas maistuis!

    Tykkää

    Vastaus
  5. Ja edellinen kommentaattori oli siis me ja meidän emäntä.

    Tykkää

    Vastaus
  6. Voi pikkuista, toivottavasti menee ohi! Jokunen aika sitten heräsin aamuyöstä, kun Killi-neiti oksensi. Meni pari tuntia ja taas uudelleen, pari tuntia ja taas, pari tuntia ja neljännen kerran. Kahdella vikalla kerralla oli lähinnä vaan jotain mahanesteitä enää. Siihen se sit loppu ja illalla neito jo söi ihan normaalisti, meni siis itsellään ohi. Karvaahan sillä massussa oli, selvästi niitä ekoilla kerroilla oli ykäilly.

    Tykkää

    Vastaus
  7. Mä toivon, että masuvaiva on jo ohi ja teijän rax tyttö voi hyvin! Ei tommonen oo yhtään kivaa:-(.

    Tykkää

    Vastaus
  8. Musta

     /  3 kesäkuun, 2011

    Muutaman raksun oon syönyt nyt, ko tuli nälkä. Mut hirveesti ei maistu. Ja toi ihminenkin aristuttaa kun se antoi mulle yäk-öljyä. Ei voi tietää, mitä se seuraavaks keksii :-(

    Tykkää

    Vastaus
  9. Musta

     /  3 kesäkuun, 2011

    Voi sikaari, yrjösin ne raksut JA jouduin ottaa lisää paffiöljyä :-(((

    Tykkää

    Vastaus
  10. Voi pikkuinen ihana Musta, pikaista paranemista eikä enää ykäilyjä jooko??? <3

    Tykkää

    Vastaus
  11. Harmaa

     /  3 kesäkuun, 2011

    Se yrjösi ne paffiöljytkin. Meit alkaa nyt huolestuttaa. Vaik muuten se on ihan normaali.

    Tykkää

    Vastaus
  12. Voi tyttöstä :( Onneksi sentään muuten vointi näyttää olevan hyvä. Toivotaan nyt kovasti, että seuraavat raksut pysyy sisällä (muttei liian hyvin, ettei tarvi taas parffiöljyä). Jaksamisia koko porukalle!

    Tykkää

    Vastaus
  13. No voi vitsi, toivottavasti pääsette vetskulle jos olo noin huononee :( Meillä oli kerran Aadalla sama mutta sitten annettiin pahoinvoinninesto piikki peppuun ja olo parani. Se on kyl ikävä kattoo kun toinen on kipeenä. Paranemisia.

    Tykkää

    Vastaus
  14. Pikaista paranemista Mustalle!

    Tykkää

    Vastaus
  15. Tarvii varovasti kysyä, miten se yö meni? Onko ykäily rauhoittunut? Vai onko pitänyt jo eläinlääkärille mennä (tai yrittää mennä)?

    Voi Musta-rakas, tule terveeksi, jookos?

    Tykkää

    Vastaus
  16. Pikaista paranemista Mustalle! Toivottavasti kissatyttö voi jo paremmin.

    Tykkää

    Vastaus
  17. Zepa

     /  4 kesäkuun, 2011

    Onneksi kaikki meni hyvin tällä kertaa. Ehkä tyhmä ihminenkin nyt muistaa rajoittaa toisen ruokakupin täyttämistä vain muutamaan muruseen kerralla.

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.