Blogspot hankaloittaa elämää

Rukous bloggeristeille:
http://kantapoyta.wordpress.com/2012/02/17/hei-kaikki-bloggeristit-rukous-teille/

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

11 kommenttia

  1. Huomasin saman. En tunnusta olevani robotti, vaikka usein kommentoinkin, mutta ilmeisesti on näössä jonkin verran vikaa kun noiden sanojen lukeminen on todella vaikeaa. Paino sanalla todella.

    Tykkää

    Vastaus
  2. tai ehkä vaan en osaa lukea?

    Tykkää

    Vastaus
  3. Itseäni eivät haittaa, paitsi upotettujen kommenttilaatikoiden kanssa, kun eivät heti tule näkösälle… Heivasin ne nyt omista kommenteista mäkeen, kun näköjään päällä olivat. Eihän se suinkaan käy laatuun, että Unnalta jäisi vaikka joku herra Harmaan viesti saamatta sanavahvistusten vuoksi!

    Tykkää

    Vastaus
  4. Joo, huomasin saman pari päivää sitten, että bloggeriin on tullut samat paskat sanavahvistukset kuin johonkin muuhunkin… oliko se vuodatus, en nyt muista. En ole niitä varmaan joka kerta saanut oikein mutta ilmeisesti tarpeeksi oikein kun kommentit on menneet aina läpi :-D
    Bloggerin sanavahvistus on täysin turha, kun ainakin mulla roskapostiviestin automaattinen tunnistaminen onnistuu sataprosenttisesti, tästä sataprsenttiset pisteet bloggerlle.
    Ja sataprosenttiset terrorismipisteet Ransulle, joka käelee ees taas koneeni edessä niin en näe mitä kirjoitan!
    Ehkä Ransu yrittää terrorisoida hra Harmaan ja Unnan suhteita? Niin sen täytyy olla. Pysyhän pöksyissäsi Harmaa, sanoo Ransu-

    Tykkää

    Vastaus
  5. Sanavahvistukset on hirveitä, aina kun se menee väärin (usein) alkaa ihmetellä voiko lukihäiriö puhjeta aikuisena… Sanavahvistusten lisäksi mulla on välillä ollut ongelmia jos bloggerissa blogin pitäjän asetukset on niin että kommentointi tulee tekstin alas eikä pop-uppina.

    Tykkää

    Vastaus
  6. Kiva kuulla että en ole ainoa sokko!

    Joo, Vuodatus on toinen, sinnekin ne kuvat ilmestyi… Sama politiikka siihen suuntaan täält meiltä.

    Herra Harmaa tuolta ruokakupilta tilittää, että hän kyl ihailee Unnaa suunnattomasti mut Ransu voi olla ihan rauhassa asian suhteen, koska hra Harmaa on leidilleen uskollinen herrasmies, eli Musta näpäyttää äkkiä nenulle jos jokin ei miellytä.

    Tykkää

    Vastaus
  7. Vuodatuksen jossain blogeissa on noita ollut jo aikaisemmin, ja aina ne on yhtä hankalia. Ne bloggerin aiemmat vahvistukset olikin ihan ok, niistä sai selvää tihrustamatta. Miksi ne piti muuttaa? Oliko ne rikki?

    Tykkää

    Vastaus
  8. Joo, sanavahvistukset kyllä vaan hankaloittaa kommentoimista. Joskus jätän jopa kommentoimatta, jos olen jo kymmenisen kertaa kirjoittanut vahvistuksen väärin. Kävimpä tarkastamassa meidän blogin kommenttiloodan ja sieltähän ne sanavahvistukset löytyivät myös (nimim. dementoitunut)… Taidankin mennä heti saman tien muokkaamaan asetuksia!

    Tykkää

    Vastaus
  9. Kiitos! Olin ehtinyt kirota joihinkin blogeihin ilmestyneitä käsittämättömän vaikeita vahvistuksia tajuamatta, että samanlainen oli ilmaantunut omaan. Vaan ei pitäisi olla enää!

    Tykkää

    Vastaus
  10. Nyt on Mäykysen ja Ellin captcha poissa. Oli kyllä tehty haastavaksi sen poisto, sillä sitä ei pystynyt poistamaan uuden Blogger-käyttöliittymän puolelta, vaan piti erikseen tätä asetusta varten palata vanhan puolelle, ruksia se sieltä pois ja sitten taas takaisin uuteen… Mutta nyt ei pitäisi kommentoinnin aihettaa enää ylimääräisiä päänsärkyjä.

    Tykkää

    Vastaus
  11. Me niin kiitetään teitä kaikkii! Arvatkaa millaista on tassuilla yrittää niitä ansoja selvitellä!

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.