Raatamista

(Harmaa) Mä tiedän, että siellä on nami! Näin kun toi laittoi sen! Muistan kyllä, miten se sieltä saadaan… tää on vaan niin rasittavaa tää loputon potkiminen… potk potk potk ja kyllä se sieltä sitten lopulta hyppää ulos. Mut vois kissan elämä olla helpompaakin. Raatamista ruuan eteen – onko moista kuultukaan Piireissä?!

kieku7

kieku6

kieku5

kieku4

kieku3

kieku2

kieku1

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

13 kommenttia

 1. Aika rankkaa! Tosin Ransu huomauttaa, että metsästyshommissa nälkä kasvaa niin, että ruoka maistuu entistä paremmalta. Viime päivinä vain on käynyt niinkin köpelösti, että mamma on varastanut Ransun pois aterian luota! Yhdelläkin kerralla Ransulla oli mehevä iso verimyyrä JA pitkä voikukanlehti suussa, kun se kantoi tämän hienon aterian pihaan, ja samassa mamma nappasi Ransun pois ankarasti rehkimällä hankitun aterian ääreltä. Joka sentään täytti kaikki ravintoympyrän vaatimukset!
  Onneksi mamma sitten laski nälkäisen Ransun urinary-kipon ääreen, josta sai tankattua jotain apetta. Mutta pöh, mitä menettelyä, sanoo Ransu.

  Tykkää

 2. Ransu-parka! Oikein lautasmallin mukaan – vihanneksia myös! – ja silti ei saa syödä saalista! Miten tää onkin menny tämmöseksi. Pöhqöö!

  Tykkää

 3. Aika rankkaa on! Just tollaista meillä ei ole ollut, mutta muunlaisia on. Kauhea työ pienen ruokakikkareen takia!

  Tai sit jos pitää istua ennenkuin sen ruokapalan saa. Tai läpsäyttää. Tai mikä kamalinta, joskus täytyy ODOTTAA! Siis että se ihminen laittaa palan ruokaa eteen, mutta sitä ei saa ottaa, vaan pitää odottaa ainakin kaksi sekuntia. Se vasta hirvittävä tilanne on!

  Mutta ei tuo meidänkään tilanne sentään niin paha ole kuin Ransun! Vesimyyrä ja voikukanlehtikin, ja pois tullaan ottamaan! Kyllä ihmiset on sitten merkillistä väkeä…

  Tykkää

 4. ”Hauska” kuulla et muillakin on rankkaa… Ihmiset on kummallisii!

  Tykkää

 5. Tsemppiä Harmaa! Ihmiset taitavat luulla, että kissat haluavat ahkeroida pienen ruoanmurenan eteen. ;)

  Tykkää

 6. Haluaa ja haluaa… mutta kun ei voi lopettaa ennen kuin nami on saatu! Koska sen tietää olevan siellä!

  Tykkää

 7. Just noita ihmisten hapatuksia. Ite ne vetelee evästä suoraan kulhosta naamariin – koittaisi ite miltä toi tuntuu metsästää herkkuja. T. Nilsson.

  Tykkää

 8. Word.

  Tykkää

 9. Juu. Tää on just tätä. Joka ikinen ilta. Yhtään ei jaksa yöllä riehua, kun joutuu noin paljon näkee vaivaa nappulansa eteen. Ei ihmiset vaan tajuu.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 10. Luulis riittävän, että yksi perheestä ahertaa ruokansa eteen. Hömpötyksiä. Onneks mulla on vain sellanen lottoarvontakone aka raksulauta.

  Tykkää

 11. Kaikki on hömpötystä! Paitsi reilu peli ja ruokaa kuppiin. Niin.

  Tykkää

 12. Kovaa on pienen kissan elämä! Anni joutuu myös keräilemään raksunsa pitkin lattiaa tai jopa pyörittelemään ufosta. Sanomattakin selvä mitä mieltä neiti on.

  Tykkää

 13. Mä luulen, että kaikkien pitäis katsoa tää Mindyn suosittelema human behaviour -juttu http://tassuinen.blogspot.fi/2013/07/ylifiksu-kissa.html Siitä vois ehkä selvitä jotain miks ne on niin dorkii.

  Tykkää

%d bloggers like this: