Viikonloppuni alkoi

(Harmaa) Jotenkin vilakkaa oli viime yönä! Piti oikein mennä ihmisen viereen nukkumaan. Tavallisesti se mouhuaa petissä kuin hyppypapu kunnes on nukahtanut, mutta ymmärsi sentään kunnioittaa nojailuani, oli aika hissukseen pitkään. Kääntyi sitten kumminkin kyljelleen, jolloin muistin että JOO, voihan sen kyljenkin päällä nukkua. Kiipesin siis sinne. Ihan hyvin nukutti! Zzzz. Tset tset.

Aamiaistarjoilu alkoi vasta vaille kahdeksan, ihan älyttömän myöhään siis. Mut selvisin hengissä sinne asti. Just ja just.

Tämä ei ole ihmisen kylki, ihan muu tyyny vaan

Tämä ei ole ihmisen kylki, ihan muu tyyny vaan

Edellinen artikkeli

18 kommenttia

 1. Voi että, sulla on kyllä rankkaa kun tollanen mouhuaja ihmisenä, meil ne on aina aika kilttisti. Kylki on aivan loistava peti! Todettu!

  Tykkää

 2. Voi ei, meillä niin ymmärretään sua! Mistä ihmeen papupussista nää ihmiset on peräisin?
  Ja on se kumma, että kun on kissa esim. jalan päällä tai nojailemassa, niin silloin tulee ihan järkyttävän pakollinen tarve liikuttaa jalkaa. Ihan alkaa kihelmöidä jos yrittää pysyä paikallaan.

  Tykkää

  • Pitää kumminkin aina yrittää kovasti olla hyshys kun kissa on vieressä! Niin harvoin se kumminkin tulee…

   Tykkää

 3. Kauheen myöhään aamupala! Ja sit vielä rauhaton nukkumapaikka. Kyljen päällä me ei olla nukuttu, mutta silleen kyljessä kiinni vieressä on hyvä.

  Tykkää

 4. Onks siitä ihmisestä tullut villi? Tai puolivilli?

  Tykkää

 5. On se hyvä, Harmaa, et sulla on monia petejä ja lämmikkeitä. Ihminen on hyvä, vaikka vähän käänteleekin. Minun jalkojeni päällä tai välissä tai vieressä usein lämmittelee ja lämmittää kaksi kissaa.

  Tykkää

 6. Ihan näyttää siltä, että sä Harmaa olet ihan nälän uuvuttama tossa kuvassa!
  Ja toi kyljellä kölliminen on hyvä juttu – hauskaa katella kun ihminen yrittää pysyä liikahtamatta ja pintahengittää ihan pannikissa että nyt se kissa lähtee käpälämäkeen ;) T. Nilsson

  Tykkää

 7. Ihmisen vieressä tai päällä on kissan hyvä nukkua. :)

  Tykkää

 8. Sun tyyny on mellkein yhtä söpö kuin sä!

  Tykkää

%d bloggers like this: