Määkii Turuus

Kumpikin lukija jo tietääkin, että Turussa Sofia ja Olga sekä Pena ja Punkku asuvat varsin lähellä toisiaan. Eli jos vaikka ihminen lähtisi Turkuun, olisi aika helppo tavata kumpikin missepari!

Ensin mentiin Penalle ja Punkulle. Punkku ei kovasti arvostanut sitä, että joutui pari kertaa luovutetuksi omalta ihmiseltään mun syliin. Hänestä ei ole edes kovin hyviä kuvia, mikä on sääli, sillä komea poika. (Kaikki hyvät kuvat on sitten toisten kissojen emäntien ottamia!)

pena tepsuttaa lattialla

punkku kyttää mitä pena tekee, vähän kauempaa koska pitää olla varovainen

pena haistelee mun sukkaa

Nuuf?

punkku sohvanreunuksella, häntä kameraan päin ja häntä on niin älyttömän pörheä ja iso, että täyttää melkoisen läntin kuva-alasta!

PÖRH! Melkoinen häntä!

pena kiipeilytelineen päällä

pena saa namin äippänsä kädestä

Nami?

pena ja punkku syömässä

Mjäm mjäm

ne syömäpuuhissa

syömäpuuhia eri kuvakulmasta

Mutta sitten! Superkontakti! Onnistuin varmaan miukumaan tai viukumaan kelpoisalla kisuäänellä, sillä yhtäkkiä Pena rakastui meikään. Sain kesäheilan, jei! Rakkaus toki syttyi molemminpuolisesti ja tilanne eskaloitui nopsaan.

pena lähestyy reittä pitkin, tulossa syliin. loput kuusi kuvaa tästä tilanteesta on vaan semmosia kun pena pyörii mun sylissä eri asennoissa

Jouduin valitettavasti jättämään heilani, koska lähdettiin toiseen kohteeseen katsomaan Sofiaa ja Olgaa. (Pena ja Punkku: ”PUUH! Vihdoinkin ne lähti!”) Sofia olikin aika mukavasti esillä ihan vapaaehtoisesti, mutta Olgaan sain isoimman kontaktin silittelemällä ja rapsuttelemalla häntä päiväpeitteen läpi. Ja siis, juttelin kuitenkin koko ajan, joten Olga tiesi, että siinä se kamala vieras nyt on ja lääppii, mutta silti tunsi olevansa turvassa, koska oman mamin peti ja peite.

sofia petillä

sofai on sänsyn päällä, olgan tassut näkyy sängyn alla

Juu, on Olgakin kuvassa

sofia ja olga sivuuttavat toisensa oviaukossa

Moikka. No terves.

olga nappaa namin äippäns kädestä, neljä kuvaa

Lounas oli syöty jo kaupungilla, täällä saatiin mahtavat jälkkärikahvit ja herkkutarjoilut.

sofia istuu pöydän ääressä odottamassa omaa jätskiään kun muillakin on

Jäpskii mulle kans.

sofia syö jätskiä pöydällä olevasta kulhosta

Nami

kahvia. lautasella mansikoita, jätskii ja mutakakkua.

Niin järkyn hyvääääää….

Oli rikastuttava vierailu! Ihana tavata blogikamuja – sekä kissoja että ihmisiä – ihan livenäkin välillä. Kiitos teille, turkulaiset, hyvästä pidosta ja lellimisestä!

Edellinen artikkeli
Jätä kommentti

27 kommenttia

  1. Viime aikoina on paljon ollut vierailuja. Näemmä. Siitä lisää myöhemmin, mutta nyt vaan sellaista, että sulla on hirmukomea kesäheila. Ja sitäkin, että Punkku ja Sofia ja Olga ovat kanssa tietty hurjan ihania. Figo vielä tahtoo sanoa, että on ihan ok olla piilossa vieraiden aikaan. Nih.

    Tykkää

    Vastaus
    • Mun kesäheila oli kuulemma vielä myöhemminkin käynyt haistelemassa paikkaa jossa olin istunut <3 eli tosirakkautta jep, mahtavaa!

      Tykkää

      Vastaus
  2. Ihana kesäheila sinulla! Ja jäätelökaveri! (Maxista Olgan kuvat parhaita) Tuolla on aina ihana vierailla; monta kohdetta ja kissaa yhdellä istumisella!

    Tykkää

    Vastaus
  3. Oi, mikä kesäheila! <3 Niin komea ja hurmaava! Vähän olen kade. Ja melkoinen kissa café Miukumaa! Alkoi heti poltella Turun-reissu itselläkin. Blogikamujen tapaaminen on niin kivaa, joten ensi viikkoon! =)

    Tykkää

    Vastaus
  4. Sofi ja Olga

     /  23 heinäkuun, 2017

    Meist oli tosi kivaa, kun kävit kylässä, vaikka Olga nyt vähän ujopiimäili. Sun pitää tulla toistekin, niin sit se on jo ihan rohkelikko. – Sofi
    Mä oon vaan salaperäinen, en ujo! – Olga (paitsi jos saat nanna… – Sofi)

    Tykkää

    Vastaus
  5. Kivat vierailupaikat, komea kesäheila ja Turku! Mitäs sitä muuta voi toivoakaan :)

    Tykkää

    Vastaus
  6. Miten ihanat uudet ystäväkissat ja miten houkuttelevat kahvipöytätarjottavat! Molemmista niin kateellinen. ;)

    Tykkää

    Vastaus
  7. Mäkin söin eilen samanlaista kakkua! Namskis. Kivat vierailut selkeesti ja ihania kisuja <3

    Tykkää

    Vastaus
  8. Benun perikunta

     /  24 heinäkuun, 2017

    En tiedä siitä miukumisesta tai naukumisesta, mutta varmaan se auttoi asiaa, että vähän määkisit :)

    Tykkää

    Vastaus
  9. Kiitos käynnistä! Pena on vieläkin ihan lumoutunut, nuuhkii tuota tuolia, jossa istuit, ja kierittelee siinä ihan hurmiossa. Eteisen tuolia käy nuuhkimassa monta kertaa päivässä, siinäkin istuit pari kertaa. Vierailun jälkeen olen myös saanut nauttia kainalossa nukkuvasta kissasta useammin, kuin pitkään aikaan, kiitos siitä.

    Tykkää

    Vastaus
    • Niinkö?! Toivottavasti KAIKKI NÄKI TUON KOMMENTIN ja nyt on niin varmaa, että salamarakkaus on mahdollista! Voi hirmuista, Pena! Hienoa, että saat kainalokissaa enemmän ja ole hyvä vaan, kuule! Oli sen verran erikoinen kokemus tää kesäheila. Penalle kovasti sydänterkkuja ja voin lähettää hänelle vaikka villasukkani jos häntä heilan haju niin ilahduttaa :-D

      Tykkää

      Vastaus
  10. MITEN voi lähteä paikasta, jossa on syttynyt palava molemminpuolinen rakkaus?! :D Siinä vaaditaan tuhannen ihmisen tahdonvoima. ♥ Ihanat ja hauskan näköiset vierailut, ihan luksusta kun on kaksi kissabloggaajaa vierekkäin ihanine kisuineen! :)

    Tykkää

    Vastaus
  11. Saila

     /  26 heinäkuun, 2017

    Voi iik miten ihania kissoja, salamarakkanus ja tää täti on tietysti heikkona puuhkahäntiin ja karvapehwoihin <3
    Ja jäätelökerjuri ja kaikki, voi pusu sentään. Ja TODELLAKIN näin ihmisen kommentin :-D

    Tykkää

    Vastaus
    • Ihan hirveesti tuli kuviakin, mun ottamista suurin osa aika huonoi mutta jotain julkaisukelpoista. P ja H otti parempia. Oli kivaa kyllä! Punkun puuhka on erittäin vaikuttava kans hei.

      Tykkää

      Vastaus
  12. Onnea uudesta roihuvasta rakkaudesta, komea on sun sulho <3

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.