Herra Harmaan voinnista, osa 7

Hyvät uutiset: pitkäaikaissokeri veressä ja sokeri pississä on maailman parhaalla tasolla, eli insuliiniannostus puolitetaan. Jes!

Komsii-komsaa: jos veressä olisi ollut liikaa kaliumia, se olisi saattanut aiheuttaa hengityksen kuulumisen. No, ei ollut.

Huonommat uutiset: kyllä, hemmetin turvotus on back. Ei tosin niin pahana kuin kesällä, koska ehdin hätiin. Mutta jotain siellä on, tähystettiin, ja lääkitystä muutettiin. Tutkittiin myös sitä olkapään lähellä olevaa pallukkaa, koska se on niin lähellä kurkkua, että siinä voisi olla yhteys. Mutta ohutneulanäytteellä siitä ei saatu lainkaan soluja. Joo-o, älkää multa kysykö, miten kissan sisällä voi olla jotain, mis ei ole soluja.

Kurkusta otettiin näytepalat, tulokset saa parin viikon päästä. Eihän se nyt mikään syöpäkään voi olla, koska se taannoin melkein katosi kortisonilla? Jos syöpä katoaisi kortisonilla, niin luulen että siitä olis lukenut lehdissä kautta maailman aika isolla fontilla.

Lääkitystä jatketaan pienellä annoksella kortisonia ja joka päivä turvotusta lievittävää antibioottia, joka on niin pahanmakuinen, että kuulemma pakko kääriä se tahnaan (voi ei, oispa vaan saanut heittää kitaan) ja kissalle heti ruokaa sen perään. *)

Viikon päästä jos hengitys tai kuorsaus kuuluu vielä, pitää nostaa kortisonia.

Tää on niin hanurista :-(( En ole varsinaisesti huolissani, mutta en meinaa tottua ajatukseen, että tuo kaveri on sairas. Ollut jo kohta puoli vuotta! Kun se on aina ollut niin terve ja ei se nytkään vaikuta sairaalta!

*) edit: ei se kääriminen olekaan vaikeaa, turhaan taas spennasin

Herkkä hetki

Herkkä hetki

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

14 kommenttia

  1. Kaisun

     /  21 marraskuun, 2014

    Ai kun hyviä ja melko hyviä uutisia Nyt kuulostaa siltä, et hoitoa toteutetaan hillityn hallitusti, eikä lähdetä soitellen sotiin! Toisaalta, eihän tilanne ollut ehtinytkään niin pitkälle kuin kesällä, niin vähempikin troppia voi riittää..

    Mikä antilooppi minkä saitte nyt nuin pahalle kissasta maistuu? Trikotzol?’

    Tykkää

    Vastaus
  2. Voi että, raastavaa tällainen kun ei tiedä missä vika! Onneksi Harmaalla tuntuu kuitenkin elämänlaatu olevan kohdillaan ♥ Paljon rapsutuksia hänelle!

    Tykkää

    Vastaus
  3. Onneksi kaveri ei vaikuta sairaalta, ja sillä on hyvä hoitohenkilökunta! Mutta onhan tuo nyt onneton tilanne kummikin. Jaksamista jaksamista taas!

    Paljon rapsutuksia Harmaalle ♥ Ja vähän Ilonallekin, jos se suostuu.

    Tykkää

    Vastaus
  4. Mää jaksan ja kehrään! mut tänään en ehkä viiti syödä. Tai en ny aamulla ainakaan. On vissiin taas tohtoroitu ku ei oo ihan tavallinen olo. Ilonaa saatte rapsuttaa jos saatte kiinni! Sil on taas vauhdikas aamu. Mutta milloinkas ei.

    Tykkää

    Vastaus
  5. Eikä! :( Kylläpä on sitkeä vaiva, peukut ja varpaat (kissojenkin) pystyssä, ettei se jaksaisi enää kauaa kiusata!

    Tykkää

    Vastaus
  6. No varmaan onkin kurkku kipeä, kun on ronkittu ja palojakin leikelty. Kyllä se siitä, sit taas ruoka maittaa.

    Olisko kuitenkin nyt niin että Ilonan kurkkuun hyökkimisellä ei olisi osaa eikä arpaa turvotukseen, vai onko sitä jatkunut vielä? Vai neiti rauhoittunut kun tuli vuosi täyteen? Että kuitenkin joku muu joka kurkussa kinnaa.

    Tykkää

    Vastaus
    • Sitä Ilonan osuutta oon joutunut miettimään uudelleen kyllä! Katotaan nyt mitä niistä näytepaloista selviää. Neiti on kyllä vähemmän päässyt kurkkuun kiinni ny kun poitsu paremmin suojelee sitä aluetta, ja Ilona on myös isompi, eli se ei tule leukaankaan enää alapuolelta vaan enemmän sivulta.

      Tykkää

      Vastaus
  7. Tuollaiset epäselvät jutut on kyllä rasittavia. Toivottavasti tämä kurkkuasiakin vielä selkenee. Voi ihanuutta, kun Ilona on päässyt Harmaan kainaloon.

    Tykkää

    Vastaus
  8. Tsemppiä Zepalle ja rapsutuksia Harmaalle ♥. Pitäiskö NaukuMamman muuttaa teille? Niin Harmaalle maistuis :) Todella AWWWWW toi kuva ♥

    Tykkää

    Vastaus
  9. Mamma JA Sulo vois muuttaa! Tai niillä on kyl isompi asunto. ME voitais muuttaa sinne!

    Tykkää

    Vastaus
  10. Voi kurjuus :-( Me lähetetään sulle parantavia ajatuksia, Harmaa!

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.