Hummmm-hummmm…

(Musta ja Harmaa) Aamut on kyl parhaita, koska silloin saa safkaa ja voi mennä heti takas nukkumaan! Siksi ehkä ollaankin niin sievii, kun nukutaan tarpeeksi. Ihmistenkin pitäis nukkuu tarpeeksi!

Edellinen artikkeli
Jätä kommentti

9 kommenttia

  1. Ihana yhteispotretti, joka hyvin kuvastaa harmonista yhteiseloanne! Zihminen vain puuttuu, mutta tuo hyräily lähtee varmaan siitä, ainakin jos kuva on otettu viikonloppuaamuna.
    Kissat ovat niin viisaita levätessään runsaasti. Serkkuni juuri kertoi, miten heidän kissansa sai ihan stressin kun perheeseen syntyi vauva – monien tutkimusten jälkeen eläinlääkärin diagnoosi oli, että kissa ei saa tarvitsemaansa 16 tuntia häiriötöntä unta päivässä!
    Kissalle sitten järjestettiin paremmat lepopaikat ja tilanne korjaantui, nyt lapsikin on jo isompi. Mutta edelleen aamuvarhain ihmisten herätyskellon soidessa nostaa sängyssä nukkuva kissa äkäisen naamansa ja pinkaisee suoraa tietä parempaan nukkumapaikkaan. Ei tietoakaan, että haluaisi aamupalaa, vain ne lopu aamu-unet!

    Tykkää

    Vastaus
  2. ”Ihmistenkin pitäis nukkuu tarpeeksi!” Todellakin! Onneksi meillä on sellainen ihminen, joka kyllä nukkuisi. Viime yönä jäi kyllä unet vähiin, mutta noin tavallisesti nukkuminen on mitä suurinta hupia!

    Ihana kuvakin <3

    Tykkää

    Vastaus
  3. Nukkuminen on hyvä yhteinen harrastus! Suositellaan jokaiseen kotiin. Se vasta jos mikä on laatuaikaa.

    Tykkää

    Vastaus
  4. Täällä vallitsee suuri yhteysymmärrys isojen ja paksujen unien tarpeellisuudesta. Jes! Muistutimme vaan!

    Tykkää

    Vastaus
  5. Musta on harmittavinta se, että kissat vaan on niin paljon söpömpii nukkuessaan kun ihmiset. Mä olen nähnyt muutaman nukkuvan ihmisen takaraivon suun kautta , kuolavanat ja maiskutukset ja ihailen kaikkia kissoja siitä,että ne edes viitsii joskus nukkua sellaisen vieressä ;)
    Ja te ootte kyllä ihan tolkuttoman söpöjä <3

    Tykkää

    Vastaus
  6. Just niin! Parasta on herättää ihmiset kuudelta ja sitten kun on päässyt pissalle ja saanut ruokaa, voi nukahtaa uudestaan! Siis me, ei ihmiset! Reilu peli!

    Tykkää

    Vastaus
  7. Heh, high five kaikille kamuille! Me saadaan bonuksia jo pelkällä ulkonäollä! Ei tarvii edes omia ansioita – ollaan vaan omia ittejämme!

    Tykkää

    Vastaus
  8. Ollappa kissa!! Ruoka tuodaan nenään eteen, sit tosiaan ruokalevolle, vaikka puolille päivin asti :O)

    Tykkää

    Vastaus
  9. Ruokalevolle ILTAAN asti!

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.