Pikapäivitys

Pissitestin tulokset tuli. Bakteereja, eli tulehdus! Eikä MITÄÄN oireita! Proteiineja ei voitu katsoa, koska tulehdus. Eli nyt poitsu lähtee ensin antibioottikuurille ja viikko sen loppumisen jälkeen otetaan se protsku-pissinäyte, joka tämän piti olla.

Huoh.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Meillähän Oskari ehdittiin diagnosoida noin vuosi sitten munuaisvajakiksi. Ruuatkin ostettiin ja silleen. Kyseessä oli kuitenkin pissatulehdus, joka hoidettiin antibiooteilla eikä kontrollissa munuaisvajeesta ollut enää tietoakaan.
  Paranemisterkkuja hra Harmaalle. Sairastaminen on aina tylsää, varsinkin kesällä.

  Tykkää

 2. Empatiatönäisy kuonolla kylkeen. Kesälääkärijutut ovat persiistä! Tsemppiä!

  Tykkää

 3. Ohhoh! Aika hämärää! Mut voi kurjuus, pillereitä. Yök! Tsemppiä ja *tassut* ja kaikkee, kaveri!

  Tykkää

 4. Yhden pillerin saanut annettua. Yllätysmomentin takia melkein yhtä helppo kuin Mustalle antaminen, mutta en tiä kuin jatkossa käy.

  Meillä se munuaisvajakki katottiin verestä, eli kyllä se taitaa hyvinkin olla se. Pissistä on tarkoitus katsoa protskuja siksi, että nähdään minkä verran munuaiset päästää niitä läpi eli laitetaanko lääkitys. Mutta nyt ekana hoidetaan tää toinen juttu.

  Tykkää

 5. Voi EI! Pikaista paranemista!

  Tykkää

 6. Voi höh :( Hyvä juttu, että huomattiin, mutta silti tosi epistä.

  Tykkää

 7. Oskunkin munuaisvajakki diagnosoitiin verikokeesta. Tosin lääkärinä oli silloin perjantai-iltana joku äkkinäinen. Ehkä diagnoosi sen takia muuttuikin, kun kokeneemmat tulivat maanantaina töihin ja pissanäytteen viljelykin valmistui.

  Tykkää

 8. Ai. Amati, hitsi.

  No mut katotaan. Eihän ne munuaispotilasruuat pahaa tee, nehän on nimenomaan siis… hyviä. Vähän fossee, vain laadukasta protskua jne.

  Mutta antibiootin antaminen käykin yllättävän kivuttomasti, se nimittäin syö ne ite, herkkuna oikein :-D

  Tykkää

 9. Hyvä Herra Harmaa! Lääkkeiden syöminen itse on kyllä miehen työ.

  Tykkää

 10. Oho, mittari raksahti jo 12 yli 300 000! Nyt ei ehdi juhlistamaan ko pitää lähteä Hvitträskiin kamujen kaa. Mutta katotaan sit myöhemmin illalla tai huomenna. Ellei poika ole vuorostaan ”matkoilla” :-)

  Tykkää

%d bloggers like this: