Huolestuttavaa käytöstä

(Harmaa) Sain tutun kissatätivieraan. Ekana se käyttäytyi ihan normaalisti eli keskittyi täysin kommunikoimaan kanssani kissa-asioita. Asiallista ja järkeenkäypää. Mutta sitten! Yhtäkkiä se kadotti huomiopisteen ja alkoikin liimailla ihmisen selkään jotain lappuja! (ed.note: laittoi haavan päälle uuden harsotaitteen) Jäin ilman huomiota moneksi sekunniksi! Epätoivo kasvoi. Pakko keksiä jotain. Roikuin ensin vieraan toisessa jalassa ja istuin mangustiasennossa – ei auttanut. Vaihdoin mangustoimaan ja roikkumaan toiselle puolelle. Ja ihmiset – ne vain hihitteli! Mulle!

Järkyttävää, miten paljon hommia joutuu tekemään että saa huomion sinne minne se kuuluu = meitsiin! Onnistuin toki lopulta, mutta miksi ylipäätään piti nähdä kaikki se vaiva? Mähän olen kuitenkin keskipiste. Piste.

kuva: Naukulan mamma

Keskipiste tassuttelee (Naukulan Mamman kuvei)

Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

12 kommenttia

  1. Niijustiisa. Piä vuan oikeuksistas huoli, Harmoo.

    Tykkää

    Vastaus
  2. Benun perikunta

     /  20 huhtikuun, 2014

    Käsittämätöntä piittaamattomuutta. Onneksi tilanne raukesi suhteellisen nopeasti.

    Tykkää

    Vastaus
    • Niinpä. Periaatteessa kaikki on mun puolellla koko ajan, mutta joskus hetkeksi voi maailmanmeno lipsahtaa näin sijoiltaan. Hiukan järkkyä, mutta oon jo toipunut.

      Tykkää

      Vastaus
  3. Roikkui lahkeessa mangustiasennossa :-D Jos teillä taiteltiin harsoa, niin itse olisin taittunut naurusta! Ja tietenkin myös siitä, että täytyy kumartua pussailemaan söpöpojua <3

    Tykkää

    Vastaus
  4. Jotainhan pitää yrittää jos ei huomata!

    Tykkää

    Vastaus
  5. Sää oot varmaan ollut ihan megasöpö mangustikissa ♥

    Tykkää

    Vastaus
  6. Anteeksi! Niin keskittyneesti lappua liimailin, että kynnetkin joutui ottamaan esille :D

    Tykkää

    Vastaus
  7. Hei mäkään en tajuu tota! Joudun miukumaan ja kiipeilemään uudestaan ja uudestaan syliin, mut silti en saa niin paljoo huomiota kun haluaisin! Jotain vaan selitetään opiskelusta tai pelaamisesta tai epäsopivista vaatteista :( -Devi-

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.