Viikon kärkiuutinen

Zetor: Käytiin Iltsun kaa matkoilla väärässä fontissa mutta loistokkaissa olosuhteissa. Nyt ollaan kotona. Mulla on erittäin tärkeä uutinen kerrottavana heti näin kärkeen, lööppikamaa suorastaan: MULLA ON TYTTÖYSTÄVÄ. Eikä ole kuvitteellinen! Ollaan nenuteltu! Ja mun tyttöystävän nimi on NAMU ja onkin tosi namu. Haisteltiin oven läpi monta kertaa ja nähtiinkin vilaukselta monta kertaa, ennenku karkasin ja päästiin ihan haistelemaan neniä. Kumpikin tykkäsi tosi paljon ja päätettiin heti, että seukataan. Meillä on yhteinen harrastuskin: jouluvalosarjojen piuhojen pureskelu. Tästä voi tulla niin kaunista.

Sulon kanssa ei menny ihan silleen. Murisin sille oven läpi ja näytin, että osaan kakata ja murista yhtäaikaa. Ei sitten tavattu ollenkaan. Sulo on MUN TYTTÖYSTÄVÄN serkku tai jotain.

Ilona: Ei nyt jaksais taas tätä reissaamista, ja taas uusi paikka. Vai onks tää vanha. Ihan sama, sängyn alla on turvallisinta. Tai sit verhon takana piilossa.

Ilona kattoo ulos ikkunasta verhon takana

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

21 kommenttia

 1. Wau tyttökaveri!! Niistä moni poika vain haaveilee!

  Tykkää

 2. Voi kauhea, miten nuorena nykyajan lapset aloittaa seurusteluhommat! Oisit kyllä voinut vielä odottaa. Mutta Namu on hyvä, kiltti ja nätti tyttö. Onnea molemmille ;)

  Hyvää paluuta tuttuun fonttiin myös!

  Tykkää

 3. Hurisen täällä ihan hempeänä. Blogikissojen seukkaaminen on aina hellyttävä juttu! :) Ihanaa varmasti olla taas kotona, vaikka reissu niin mukava olikin!

  Tykkää

 4. Voi Zetor, taidat olla ihan love.
  Ilona miettii hetken, mutta ehkä sillä onkin aika paljon mietittävää nyt.
  Analle pikaista toipumista ja onnea kotiinpaluusta!

  Tykkää

 5. Alex

   /  elokuu 26, 2015

  Kyllähän joka pojalla tyttöystävä pitäis olla. Mä joudun tyytymään vaan lankakeriin…

  Tykkää

 6. Mulle tuli mieleen että valvooko se serkkupoika Namusi poikakavereita, kun ette tulleet oikein toimeen?

  Tykkää

 7. Junnu hei, sun lelus jäi tänne. Ja serkkulikkaa et sit vikittele. Oot ihan liian nuori siihen.

  Tykkää

 8. Aistimme ilmassa Suurta Rakkautta. Mutta ei kai se ole mikään ihme, kun ootte molemmat niin supersuloisia. Jos Ilona ja Sulo olis tavanneet nenukkain, niin ties millainen Love Story siitä olis syntynyt ♥ ♥ ♥

  Tykkää

 9. Vai että oikein nenuteltu? Ja yhteinen harrastus, aika kalliskin (henkilökunnalle)? Koti on sentään aina koti, ja kiva että pääsitte kaikki kolme omaan kotiin. Pikaista toipumista Analle ja pikaista kotiutumista Ilonalle.

  Tykkää

 10. Otto Kulta

   /  elokuu 26, 2015

  Siis Zetorilla on emäntäkandidaatti! Nopea on liikkeissään hän, mutta niin on myös napakka Namu. Namu taitaa tuntea maaseudun kutsun, kun traktoripoika kiinnostaa. Landellahan iso ja komea traktori on valtti, kun teinit ajavat prallia kylillä.

  Hienoa että olette kaikki kolme taas kotona. Tsemppiä Ana -ihmiselle.

  Tykkää

 11. Paranemisia teidän ihmiselle ja muistakaahan nyt olla kilttejä sille!

  Tykkää

 12. Rotsenrollkatti

   /  elokuu 27, 2015

  Vanhasta paikasta tulee vähäks aikaa uusi, kun käy muualla. Ressaahan se, mutta uusia virikkeitä tulee, eikä aivot kerkiä homehtua käyttämättömänä… Oi ja semmosta romanssin poikastakin ilmassa… Elämme ihmeellisiä aikoja!

  Tykkää

 13. Hei kaikki mun ihanat kommunistikaattorit! Kiitti enimmäkseen kannustavasta palautteesta (Sulo, et sä määrää meiän sydämii ♥ + ♥ !) ja uskon kyl että meiän romanssi voi jatkuu näin virtuaalisesti kunnes taas nenutellaan!

  Parannan ihmistä pelaamalla Painttia sen rinnan päällä, hanuri sen naamassa. Onkin erilaista mut yhtä jännää pelata lauta pystyasennossa.

  Tykkää

 14. Ok, ihan hyvä tää oikeestaan on. Koti, niinhän se olikin. Täällä saa harjausta kun menee laatikkopinon tai pesukoneen päälle. Ja toi ihminen, se on se yks sama. Puuh, voi relaa.

  Tykkää

 15. Kaisun

   /  elokuu 27, 2015

  Matkailu avartaa, mutta oma koti kullan kallis! :) Nautiskelkaa ja toipukaa erilaisista resseistä nyt kaikessa rauhassa.. :)

  Tykkää

 16. On se Zetor vaan hurja! Vie naaraat ja alfailee kolleille. :D

  Tykkää

 17. Ai niin, ihanaa kun pääsit (ja kisut myös) jo kotiin ♥

  Tykkää

 18. Onneksi pääsitte kotiin, pitäkää hyvää huolta mammasta ♥

  Tykkää

 19. Oi nuorta rakkautta! Niin vain vei punaturkkinen kaunotar mennessään, eikä ihme :)

  Tykkää

 20. Kiitos ihanista ja hauskoista kommenteista :-D

  Tykkää

 21. Voi tuota nuorten kissojen rakkautta joka kukoistaa ♥

  Tykkää

%d bloggers like this: