Excellent!

(Musta ja Harmaa) Saatiin Perditan porukoilta*) tommonen hieno excellent-merkki, laitettiin se äkkiä tonne meidän Prenikat ja lätkät -sivulle talteen. Toi merkki meinaa kai että joku on saanu meistä jotain iloa, ja sehän on aikasmoisen hyvä se, ettei tässä turhaan nysvätä pikkusilla tassuillamme! Arvatkaa onko ollu opettelemista miten osuu yhteen näppyyn kerralla! Ai joo, tehän tiedättekin.
*) itse asiassa merkkii kopsahteli myöhemmin muiltakin kamuilta, me laitettiin niitä tonne lätkäsivulle

Kiitos siis merkistä
excellent.jpg
(tästä just)

ja me haluttais antaa tää iloblogimerkki muutamalle, jotka kaikki ei oo nelijalkaisia kissoja, mutta me annateaan nyt tilaa ihmisen mielibideelle, sillä se kumminkin passasi ihan hyvin noissa meijän juhlissa, you know.

Rosetta Kiven blogi on tuonut paljon iloa ihmiselle – ja lasin skumppaa kans! – joten sinne lätkä.

Ihminen tykkää herkutella tekstillä ja nauraa kekattaa ääneen, joten Suisse Romande saa prenikan jotta läjähtää.

Tää on vähän outo siirto, mutta me haluttais palkita myös yks väärärotuinen, meinaten koira. Mut toi on hyvä tyyppi! Silti! On se.

Ehdottomasti aina iloa tuottava on kans naapurin hieno vanha herra Vilho eli Villi-kissa ja nykyinen huoltajansa Mari. Lätkä!

Sit vielä, anteeks mut tääkään ei ole kissa (siis lajityypillisessä mielessä, neljä jalkaa jne.) mut Rättityttö saapi ton viidennen excellent-maininnan, ja syystä.

Olette iloja! Ja kun ihminen on iloinen, kissat saa hyvää palvelua! Hyötyjen kasautumista tuskin pystyy väistämään tälläkään kertaa!

Jätä kommentti

6 kommenttia

  1. Hei, meki myännettii teille toi – ja Zihmiselle siin samass. Ett jos toi on teill liikaa, nii sitt vois tein Zihmine käyttää sitä ku se on niinku teill kaikill ihan kaikest. Ku me luetaan kaikki tein lokit >o< (sanoo mami tossa…) Ett hakekaa mein lokista toi viälä uudestaa ,D

    Tykkää

    Vastaus
  2. Kirousvihreä, siis Vincent – tiätty! Höh! Vincent and Mami piti olla ja sitt toi yks höynä kirjotti taas tollee. Jäks… tekee meit ihan naurunalaseks joka paikas. Korjailee omaaki lokiisa, ei kuulemma näytä hyvält. Mitä välii, jos mä näytän siälä hyvältä >0<

    Tykkää

    Vastaus
  3. Hej dyypit, on täällä nyt taas tarjontaa, huh-huh. Tottakai me kerätään kaikki lätkät talteen, tota kiitti vaan tosi paljon :-)

    Me hirveen harvoin uskalletaan lähtee lätkätalkoisiin ite kun hyvei ja kivoi luettavii on niin paljo (tai ihminen meille niitä lukee, me vaan kehrätään) ja mieli tekis antaa kaikille. Vaiks siis yleensä heti ekana kaikille joilta ollaan itse saatu, sehän on selvä. Koska me luetaan vaan hyvei blogei :) eikös?

    Tykkää

    Vastaus
  4. Ginger

     /  21 helmikuun, 2008

    Iiiih! Kiitos hyvät kissat Musta ja Harmaa sekä Ihmisen Mielipide!!

    Tykkää

    Vastaus
  5. Nyt myö ollaan mokattu tosi pahasti… Myö oltiin päivä myöhässä täältä teijjän synttäreiltä, kun luultiin että ne oli eilen. :( Mutta silti hirviän paljon onnea teille molemmille, hiiruloista ja muutenkin herkullista synttäriä! Ja pehmeitä hurinoita teille sinne :)

    Tykkää

    Vastaus
  6. Musta ja Harmaa

     /  21 helmikuun, 2008

    Uokki ja Kaltsu kuulkaa ne oli kyllä TOISSAPÄIVÄNÄ ja siel oli KAIKKI, kelakkaa vaan alaspäin tosta niin pääsette vielä rääppiäisiin :-) Ette ehkä voi olla huomaamatta niitä bileitä jos katotte 4 silmällä :-D Vaan kyllä onnet ja hiirulot kelpaa tänäänkin, kiitos vaan kovasti (nuollaan huulia, nam nam), ja hurinat hyväksytään kans iloisesti!

    Ginger, tää mielipide oli ihan kohdallaan; ihminen on vissiin kuitenkin kehittyvä olento. Kissat ja niiden mielipiteet on tietenkin täydellisiä ja born to be wild!

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.