Hoidettu

”Ilonan hoitokuluvakuutus on nyt lisätty voimassa olleen kotivakuutuksesi alle. Saat uuden vakuutuskirjan postitse lähipäivinä.”

Nuin.

iltsu rötköttää mun vieres petillä

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

13 kommenttia

  1. Sä taidat Ilona-sisko olla arvokas, kun sut on vakuutettukin (ei mua vaan..)!

    Tykkää

    Vastaus
  2. Mä sanon, että asiallista ja hyvä homma !

    Tykkää

    Vastaus
  3. Hieno homma! Nykykokemuksen perusteella sanoisin, että kannattava ratkaisu.

    Tykkää

    Vastaus
  4. Hoitaminen oli hidasta koska ekana Ifistä kerrottiin mulle (puhelimessa), että heillä ei ole kissoille vakuutusta. En jaksanut ruveta siirtämään kotivakuutusta Tapiolaan, meni aikaa, ja sitten kysyin vielä kerran Ifistä. NO ONHAN NIILLÄ. Sitten oli nopsat liikkeet. Tsäp tsäp.

    Tykkää

    Vastaus
  5. Kaisun

     /  22 huhtikuun, 2015

    Tutustuin kyseiseen vakuutusasiaan pikaisesti, ja ehdoissa oli pari kohtaa, joita en voinut sulattaa.. Jää siis meillä entinen ell-kuluvakuutus ennalleen, vaikka se kirpaiseekin kovasti kerran vuodessa!

    Tykkää

    Vastaus
  6. Pitää vaan ajatella niin, että vakuutus on … vakuutus. Huonosti jos käy, niin saahan sitä aina jotain rahaa edes takasin. Mä jouduin muuttamaan 2010 kun talon putki alkoi vuotaa kotini kohdalla ja päätettiin aloittaa putkiremppa koko linjassa. Vakuutus korvasi 70% kaikesta muuttoon liittyvästä, KAIKESTA – niin teippirullista kuin uuden asunnon vuokrasta. Tunsi saaneensa jotain takas :-))

    Tykkää

    Vastaus
  7. Niin tosiaan, se vakuutus… pitäis ihan perehtyä mikä firma tarjoais parasta vakuutusturvaa näille maatiaisille. Tapiolan suoraveloitushan on aika monessa eläinlääkärissä käytössä, mutta meillä ei ole yhtään muuta vakuutusta Tapiolassa, niin tuntuisi vähän hölmöltä sitten sieltä se ottaa :D

    Tykkää

    Vastaus
  8. Hienoa, hyvin toimittu. Mä otin kanssa Penalle heti vakuutuksen ja olihan siitä jo kerran iloakin muutaman kympin verran. :)

    Tykkää

    Vastaus
  9. Tassut ♥

    Tykkää

    Vastaus
  10. Otto Kulta

     /  24 huhtikuun, 2015

    Noin isoilla tassuilla vakuutusasia hoituukin nopsaan.
    Ja ilme on muikea :)

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.